Individuele Loopbaanbegeleiding

Effectiever zijn in je werk

In deze trajecten staat je huidige baan centraal: hoe kun je daarin op je best zijn en met plezier werken?

Weten waarom je op de rem trapt

Misschien rem je jezelf soms onnodig af. Pak je te weinig ruimte. Of kosten bepaalde zaken je te veel energie. Door grip te krijgen op achterliggende overtuigingen en concrete experimenten, kun je echt stappen maken.

Efficiënt aan de slag met jouw vragen

Of je nu een concrete vraag hebt of wilt uitzoeken waar voor jou nog winst te behalen valt in je werk: met een individueel traject ga je doelgericht aan de slag. Geen klasje met allerlei vragen die voor jou minder interessant zijn. Dit gaat over jou en wat jou bezighoudt. Down-to-earth en afgestemd op jouw praktijk.

De opzet:

Individuele coachingsgesprekken van 75-90 minuten, gemiddeld 4 tot 7.

Wat het je oplevert:

Je bent beter in staat om oplossingsgericht om te gaan met lastige situaties. Je hebt meer grip op je valkuilen. Zo kun je je potentieel beter benutten en voelt je werk lichter.

Meer zicht op vragen waar anderen in dit traject mee komen?
  • Ik kan meer, maar het lukt me niet goed tussen die haantjes om mij heen gezien te worden.
  • Mijn manager is zo kritisch, en ook al zie ik dat ze dat bij veel anderen ook doet, ik raak mezelf er helemaal door kwijt. Hoe ga ik daar nu mee om?
  • Nu ik vader/moeder ben geworden wil ik toch meer afbakenen, maar het lukt me niet. Hoe ga ik om met de druk die er op me gelegd wordt?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We nemen graag de tijd om samen met jou te verkennen hoe we je het beste zouden kunnen helpen. 

Contact