Loopbaanonderhoud Compact

Een ontwikkelassessment op een volwassen manier
In dit traject onderzoeken we of je nog op de juiste plaats zit en welke stappen je kunt zetten om nu en in de toekomst met plezier te werken.

In co-makership een scherp beeld van waar je nu staat
Het is vergelijkbaar met een ontwikkelassessment, maar veel meer in co-makership en praktischer. Naast psychologische tests, krijg je ook reflectieoefeningen en verzamel je input van anderen. 

De opzet
Intakegesprek om de huidige situatie en vragen scherp te krijgen.·  

  1. Een op je vraag afgestemd persoonlijk programma van psychologische tests en reflectieoefeningen die je gewoon thuis en in jouw eigen tempo kunt maken.
  2.  XL-coaching sessie (2,5 uur) om zo een persoonlijke SWOT en bijstuurplan te maken met handvatten voor concrete actie.
  3. Opvolgsessie om je acties door te spreken na ongeveer 4 weken. Contact tussendoor per mail of telefoon.
  4. Telefonisch opvolggesprek na een aantal maanden. 

Onze aanpak
Geen uitgebreide rapporten maar overzichtelijke modellen waarin we de bevindingen vastleggen.  We schrijven ook niet over jou, maar werken samen met jou naar meer inzicht en resultaat. 
Meer lezen over wat onze aanpak anders maakt? 

Wat het je oplevert
Efficiënt stilstaan bij jou in je werk. In de dagelijkse drukte komt het daar vaak niet van. Juist door gerichte aandacht, het juiste materiaal en een ervaren sparringpartner, kom je tot nieuwe ideeën over hoe je zou kunnen bijsturen. En voorkom je dat je blijft steken in intenties.

Meer zicht op vragen waar anderen in dit traject mee komen?

  • Ik twijfel soms of ik wel op de juiste plaats zit, ik zou weleens willen onderzoeken of ik niet iets heel anders zou moeten doen.
  • Ik wil mij verder ontwikkelen, maar wat is nu de juiste richting?
  • De organisatie is enorm in beweging, ik wil graag een Plan B hebben.