Loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Ook in Rotterdam kunt u terecht voor onze loopbaanbegeleiding

Jouw Loopbaanonderhoud workshop in Rotterdam
Voor de meesten van ons is het iets om ooit nog eens een keer mee aan de slag te gaan. Als het wat rustiger op je werk is, of als het echt nodig is. Maar vaak komt het er nooit van of ben je te laat. Met onze workshop maken we goed onderhoud gemakkelijker en helpen we je effectief aan de slag te gaan. Zodat je zelf achter het stuur kunt zitten. Volg een van onze workshops, welke ook in Rotterdam gegeven worden, en

Individuele begeleiding in Rotterdam
Naast onze workshops kunt u ook bij ons terecht voor individuele begeleiding. Na deze begeleiding ben je beter in staat om oplossingsgericht te handelen door nieuwe inzichten in de situatie en jezelf.

Het streven van Loopbaanonderhoudsgroep
Ester startte in 2012 met de Loopbaanonderhoudsgroep met het doel om onderhoud op jezelf in je werk normaler en gemakkelijker te maken. Om te voorkomen dat medewerkers bij een reorganisatie geconfronteerd worden met hun eigen 'achterstallig onderhoud', en nauwelijks opties hebben. Of dat medewerkers langzaam in een fuik zwemmen, te weinig sturen op hun aantrekkelijkheid als product op de arbeidsmarkt. En zo inboeten op hun zelfvertrouwen en durf. Niet goed voor die medewerker, maar ook niet voor de werkgever.

Direct naar
Onze workshops
Onze coaching trajecten

Meer weten?
Voor meer informatie neem contact met ons op

Contact