Abonnementen, maatwerk en individuele trajecten

Voor werkgevers

Abonnementen, maatwerk en individuele trajecten

Zijn jullie die duurzame werkgever, die medewerkers helpt hun ontwikkeling blijvend op de agenda te houden? Wij benutten graag onze ervaring om jullie verder te helpen.

We kunnen medewerkers helpen

  • nú op hun best te zijn
  • interne kansen beter te benutten
  • een plan te hebben voor de toekomst
  • uitval te voorkomen door meer grip op zaken die niet goed lopen
  • niet vast te houden aan hun baan uit angst of gebrek aan perspectief
  • een betere gesprekspartner van HR en management te worden.

Investeren in loopbaanonderhoud van medewerkers maakt jullie tot een aantrekkelijke en geloofwaardige werkgever. Juist ook voor nieuw talent.

Wat wij bieden

  1. Individuele trajecten: van een update in een dagdeel tot een uitgebreide begeleiding naar ander werk. Persoonlijk, professioneel en praktisch. Meer lezen?
  2. Workshops over goed Loopbaanonderhoud voor medewerkers en managers. Bedoeld om medewerkers te helpen aan de slag te gaan met hun eigen employability. Of om managers en HR te helpen een stimulerende ontwikkelgesprekken te voeren. Meer lezen?
  3. Onderhoudsabonnementen voor medewerkers: structureel en professioneel aandacht besteden aan de ontwikkeling van medewerkers? Maak uw medewerkers de beste gesprekspartners van HR en management. Meer lezen?


Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We nemen graag de tijd om samen met jou te verkennen hoe we je het beste zouden kunnen helpen. 

Contact