Workshop Loopbaanonderhoudsgesprekken

Voor HR professionals en managers

Workshop Loopbaanonderhoudsgesprekken

Voor HR professionals en managers

Doel
Deelnemers in staat stellen effectieve onderhoudsgesprekken te voeren om daarmee een bijdrage te leveren aan flexibiliteit van werknemers in de organisatie.

Opzet
Veel trainingen gericht op loopbaan- of ontwikkelgesprekken zijn niet meer van deze tijd. Ze zijn introvert: dwz laten deelnemers alleen naar binnen kijken: wat kan ik? Wat wil ik? Maar dat is maar de helft van het verhaal. Dromen over droombanen helpt mensen niet verder. Het gaat erom je mogelijkheden optimaal te benutten. Juist door goed te weten waar je kansen liggen en hoe je daarvoor een aantrekkelijker kandidaat kunt zijn. Het gaat om zichtbaarheid en geloofwaardigheid. Maar ook om durf en taaiheid bij het sturen op kansen.

Resultaat

Na afloop van de workshop is de deelnemer in staat:
  • Als gids te dienen voor de coaches door hen met behulp van een praktisch model van loopbaanonderhoud effectief te bevragen op de verschillende aspecten ervan.
  • Met de medewerker mee te denken en/of effectief door te verwijzen rondom de nieuwste technieken op gebied van employability.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We nemen graag de tijd om samen met jou te verkennen hoe we je het beste zouden kunnen helpen. 

.

Contact